tinna-haar-sh-2Jeg glæder mig til at tage godt imod jer i min nye salon - en salon for hele familien. Salonen er placeret centralt på hovedgaden i Tylstrup, hvor jeg har overtaget lokalerne efter Klippehuset.

Salonen er moderne indrettet med fokus på hygge. Der vil blive budt på kaffe, te, kakao og vand. Der vil altid være de nyeste blade og for børnene er der tegnefilm imens de klippes. Som en ekstra service har jeg en massagestol i min salon, som voksne kan bruge i forbindelse med en behandling. Det skal være en særlig oplevelse at komme i min salon.

Jeg har over 10 års erfaring som frisør. Jeg er udlært ved “Frisøren” i Nr. Sundby og har de seneste 6 år været ansat ved Poul M. i Aalborg Storcenter

Jeg sætter en ære i at følge med tidens trends og sørger for at holde mig opdateret både i forhold til klipning, styling og produkter. Senest har jeg været på American Crew kursus i herreklipning i København.

Mine kunder kommer fra Tylstrup, Sulsted, Grindsted, Brønderslev, Hjallerup, Vestbjerg, Aalborg, Nørre Sundby - alle er velkomne